„Маша и мечока“ е руски анимационен телевизионен сериал, създаден от Олег Кузовков и копродуциран от „Союзмултфилм“ и Animaccord Animation Studio. Сериалът е базиран на едноименната народна приказка, разказвана от поколения. За „Super Toons“ ролите озвучават актьорите Ева Данаилова и Сотир Мелев.

      „Артур и минимоите“ е детски анимационен сериал, продължение на известния пълнометражен игрално-анимационен филм на френския режисьор Люк Бесон, базиран на неговата поредица детски романи за Артур и минимоите. Историята проследява приключенията на 10-годишния Артур, който случайно открива цял нов свят на миниатюрни същества в задния двор на къщата на баба си.  За „Super Toons“ ролите са озвучени от артистите Десислава Знаменова, Нина Гавазова, Камен Асенов, Петър Калчев и Константин Лунгов.

     „Смърфовете“  е поредица от комикси, създадена от белгийския илюстратор Пейо през 1958 година. Поредицата продължава да излиза и в наши дни, като след смъртта на Пейо през 1992 година отговорен за техните сценарии е неговият син Тиери Кюлифор. В центъра на сюжета на комиксите са смърфовете, малки сини хуманоидни създания, живеещи в селище от гъби в голяма гора.

     „Ну погоди!“ е съветски детски анимационен сериал дело на московското студио „Союзмултьфильм“. Класическата поредица съдържа 20 епизода, излъчени в периода 1969 -1986 год. Допълнителни серии са създадени през 1993-та и 2006-та год. Първоначално вълкът е трябвало да бъде озвучаван от Владимир Висоцки, но в крайна сметка ролята поема незабравимия Анатоли Папанов. Не по-малко емблематичната роля на Заека е озвучена от Клара Румянова.

     „Пчеличката Мая“ е анимационен сериал, базиран на книгата на немския писател Валдемер Бонзелс, публикувана през далечната 1912-та година. В България сериалът първоначално е излъчен в края на 70-те и началото на 80-те години. Настоящите епизоди са от продължението, обхващащо 2 сезона или 130 серии, създадени през 2012 и 2017 год. За „Super Toons“ ролите озвучават артистите Йорданка Илова, Елисавета Господинова, Даниела Йорданова, Явор Караиванов и Росен Русев.

    „Клуб Уинкс“ е американо-италианска детска анимационна поредица, чието излъчване стартира през 2004-та год. Съдържа 8 сезона и общо 212 епизода. Българският дублаж за телевизия „Super Toons“ е озвучен с гласовете на артистите Елена Грозданова, Ралица Стоянова, Лина Шишкова, Йорданка Илова, Борис Кашев и Петър Бонев.

Сезон 8 

Клуб Уинкс забелязват, че някои звезди в небето изчезват. Те свързват странния феномен с повторната поява на Валтор. Феите заминават за Лумения – най-ярката звезда в Магическата вселена и слънце на родната планета на Стела – Солария. Кралицата на Лумения им дава Козмикс сили, за да предпазят милиардите звезди в Магическата вселена. По пътя си Уинкс се запознават с Тункли – златно създание, чийто сили захранват ядрото на Лумения.

    „Бакуган: Бойци в действие“ е японско-канадска аниме поредица. Тя проследява историята на Дан Кусо, чийто живот се преобръща след като един ден от небето започват да валят карти. Той взема една и по-късно той и неговият приятел Шун я използват, за да създадат играта „Бакуган“. С още техни приятели те сформират група, наречена „Бакуган – бойци в действие“. Не след дълго те се оказват въвлечени в битка за съдбата на Вестроя – родното измерение на Бакуганите.
    Сериалът е озвучен с гласовете на актьорите Ива Стоянова, Евгения Ангелова, Марио Иванов, Сотир Мелев, Виктор Иванов, Симеон Дамянов.
  “Hot Wheels Батъл Форс 5″ е научно-фантастична анимационна поредица, базирана на прочутата марка детски играчки, произвеждани от американската компания Mattel от 1968-ма год. Сериалът проследява историята на професионалния шофьор Върт Уийлър, който един ден случайно попада на измерение, наречено Бойна зона. Там той се запознава със Сейдж –същество, наречено сентиент. Заедно те сформират състезателен екип, снабден с най-мощните и оборудвани с най-високотехнологични оръжия автомобили, за да се състезават в Бойните зони срещу роботите Сарки и звероподобните Вандали за устройства, наричани Бойни ключове, които контролират зоните и по този начин да определят съдбата на Земята.
  „Франклин и приятели“ е Канадско-сингапурска анимационна поредица за деца, продуцирана от Нелвана. Тя е втората адаптация и продължение на класическата поредица от детски книги „Костенурката Франклин“, написана от Полет Буржоа и илюстрирана от Бренда Кларк. Освен Франклин тук се появяват и познатите ни герои Охльо, Лиско, Рошко, Зайо, Боби, Гери, както и малката сестричка на Франклин Хариет. Сериалът е озвучен на български език от актьорите Цветослава Симеонова, Елена Грозданова, Мими Йорданова, Мина Костова и Петър Калчев.
    „Уиспър“ е немско-британско-ирландски детски сериал, продуциран от анимационното студио m4eTelegael и Bastei Media. Стартира през 2014 год. и се излъчва по британския телевизионен канал Channel 5. Българската версия за „Super Toons” е озвучена с гласовете на артистите Елена Бойчева, Ева Данаилова, Кирил Ивайлов и Константин Лунгов.
      „Викингът Вик“ е детска анимационен сериал на ABC, базиран на известната аниме поредица от 70-те години „Викингът Вики“. Сериалът има два сезона, включващ общо 78 епизода. Озвучен е на български за “Super Toons“ с гласовете на артистите Лина Златева, Христо Узунов, Иля Пепеланов и Петър Калчев.
    „Строителят Боб“ е детски анимационен сериал от Великобритания за училищна и предучилищна възраст, разказващ за строителния инженер Боб и неговата бригада от различни земекопни машини. Той е излъчван от 1998-ма до 2011-та год в 19 сезона с общо 260 епизода. За детска телевизия „Super Toons“ ролите озвучават артистите Мина Костова, Елисавета Господинова, Иван Велчев, Петър Бонев и Живко Джуранов.
     „Пожарникарят Сам“ е британски анимационен сериал, разказващ за живота на жителите на измислено уелско селце, които винаги могат да разчитат в беда на Сам и неговите колеги от местната пожарна команда. Поредицата включва 200 епизода, излъчени в общо 11 сезона. За детския телевизионен канал „Super Toons“ ролите озвучават артистите Даниела Йорданова, Татяна Захова, Виктор Танев, Росен Русев и Николай Николов.
       „Телетъбис“ е британски игрален телевизионен сериал за деца в предучилищна възраст. Носител е на наградата BAFTA. Пилотният епизод е излъчен през 1997-ма г. като през 2002-ра год. сериалът приключва с общо 365 епизода. През 2015-та год. започва създаването и излъчването на нови епизоди. За „Super Toons“ ролите са озвучени с гласовете на артистите Лина Шишкова, Йорданка Илова, Живко Джуранов и Сотир Мелев.
       „Приключенията на таралежа Соник“ е първата поредица за прочутия син таралеж. Базирана е на известната видео игра на Сега „Таралежът Соник“. Сериалът стартира през 1993-та година и завършва през 1996-та с 66 излъчени епизода. Българската версия за „Super Toons“ е озвучена от актьорите Елисавета Господинова, Иван Велчев, Александър Митрев, Стефан Сърчаджиев-Съра и Сотир Мелев.
    “Джони Тест“ е канадско-американска анимационна поредица, продуцирана от Warner Bros. Animation. Поредицата разказва за живота и приключенията на 13-годишния Джони, неговият най-добър приятел -говорещото куче Дюки, родителите му и неговите гениални сестри близначки, на които често става обект на научни експерименти. Поредицата обхваща 117 епизода, излъчени в общо 6 сезона. Българската версия за „Super Toons“ е озвучена с гласовете на артистите Златина Тасева, Мина Костова, Росен Русев, Явор Караиванов и Живко Джуранов.
      „Приключенията на мечето Падингтън“ е канадско-френски анимационен сериал, базиран на книгата „Мечето Падингтън“ от Майкъл Бонд и включващ три сезона от 39 епизода. Българската версия на поредицата за телевизия „Super Toons“ озвучават артистите Христина Ибришимова, Татяна Захова, Симеон Владов, Виктор Танев и Николай Николов.
     „Инспектор Гаджет“ е американски анимационен детски сериал, разказващ за забавния и простодушен детектив на име Гаджет, известен с това, че в тялото си има вградени безброй високо-технологични джаджи, с помощта на които разследва възложените му случаи, непрестанно саботиран от своя заклет враг д-р Клоу. За „Super Toons“ ролите озвучават артистите Христина Ибришимова, Георги Стоянов, Стефан Сърчаджиев-Съра и Симеон Владов.
     „Мия и аз“ е игрално-анимационен телевизионен детски сериалразказващ за 12-годишната Мия, която разбира, че може да преминава в друг паралелен свят, пълен с различни вълшебни и митологични създания, с помощта на една голяма книга. За „Super Toons“ ролите са озвучени от актьорите Христина Ибришимова, Елисавета Господинова, Златина Тасева, Живко Джуранов и Борис Кашев. 
     Завладяващата история на чаровната 8-годишна Хайди и живота й в Алпите. След смъртта на родителите Хайди е отведена от леля си в малко селце в планината, за да живее с отчуждения си дядо. Неподготвен за живота с малкото дете, той първоначално я отблъсква и не я допуска до себе си, но с времето чарът и енергията на малкото дете надделяват и той омеква.
     Сгушена в края на полянката е къщурката на мишлето Тип и цялото му семейство. Там започват приказните приключения на малкия чаровник и близките му. От уроци по правилно хранене до създаване на приятелства, прекрачване на правилата и осъзнаване колко хубаво е да имаш малка сестричка, Тип ще се изправи пред купища невероятни изживявания и ще се научи на кураж и любов по пътя си към порастването.
      Когато Нилс е превърнат в елф от Атанор – ужасно пакостлив стар елф, приключенията му започват. Летейки на гърба на своя летящ приятел, гъсока Мартен, мечтата на Нилс става реалност! По време на невероятните им приключения Нилс се запознава с обичаите и нравите в ятото, предвождано от мъдрата и грижовна гъска Ака. За да му помогне да свикне със своя нов живот, Атанор дарява Нилс със способността  да разбира езика на животните.

       „Приключенията на горските мечоци 2“ е анимационен комедиен сериал, чието действие се развива в красива гора в провинциите на Североизточен Китай. Въпреки че околността изглежда идилична, спокойствието на района е нарушено от злодей на име Рекс Вектор. Но двамата братя кафяви мечоци Брембъл и Браяр, и техните приятели Вик и Карли, са решени да осуетят плановете му.

Мъничетата са шест животинчета с различни характери, които винаги научават нещо полезно, докато си играят на детската площадка, било то за природата,  животните, магията или митологията.

        Лео и приятелите му Лоренцо и Джоконда решават да прекарат лятото в горите в покрайнините на Винчи. Недалеч от селото трите деца са си построили страхотна  къщичка в короната на едно огромно дъбово дърво. Докато вървят към нея, откриват стрелка, издълбана в една скала. Те тръгват в посоката, указана от стрелката и стигат до манастир, изоставен преди повече от 300 години. Това е началото на един вълнуващ лов на съкровище, базиран на изобретенията на Леонардо да Винчи. Готови ли сте да полетите?