Image
Image

       Дина е дъщеря на пророчица и е наследила от майка си свръхестествена способност - тя прониква в душите на хората и ги кара да са срамуват от товакоето са извършили. Когато единственият наследник на трона е несправедливо обвинен в жестокото убийство на своето семействомайката на Дина е подмамена да пристигне в столицатаза да накара принца да направи самопризнания. Тя отказва да използва дарбата си за користни цели и е хвърлена в тъмница. Единствено Дина може да разгадае истината за убийството на кралското семейство. Скоро тя се оказва въвлечена в ожесточена борба за собственото си оцеляване...

   Всяка зимадълбоко в жестоката ледена пустиняв най – негостоприемната част на земятазапочва едно наистина забележително пътешествие. Така е от хилядолетия.

   Хиляди императорски пингвини напускат сигурността на океанските дълбиниизкачват се на леда и тръгват на своето пътешествие към едно от малкото места на земятакъдето няма никакъв живот.

    Водени единствено от инстинктите си и от Северното сияниете напредват през снежни бури и виелици. Когато най – накрая достигнат земите за гнездене започва сложен ритуал на прелъстяванев резултат на който те образуват моногамни двойкиимащи една-единствена цел – продължаване на вида. При най-жестоките и безмилостни климатични условия и на най-суровото мястокоето природата е създала на нашата планета...

    Едно истинско приключение за цялото семейство! Историячието действие се развива край суровия Арктически океан в моментв който зимните бури се усилвата слънцето скоро ще изчезне. 13-годишната Юлия и нейните брат и сестра близнаци 8-годишните Ида и Синдре попадат по погрешка на безлюдния остров Халф Мунслед като се качват тайно на борда на хеликоптерза да стигнат при баща сикойто работи в Северна Норвегия.
            Никой не знае къде са тедори и самите деца.
Там те трябва да се справят както със собствените си страховетака и с безбройните опасности на далечния Север – дивите животнисуровото времелипсата на храна и възможности за комуникации с континента.

      Старият изобретател Петсън обитава малкачервена къща и прекарва деня си в измисляне на странни нещацепене на дървариболов и грижи за домашните си пилета. Като че ли нищо не му липсва в живота. Понякога обаче Петсън се чувства самотен. Един ден неговата съседка Беда Андерсон му подарява малко котекоето да му прави компания. Петсън кръщава котето Финдъс и започва да полага истински грижи за него. Един ден обаче котето проговаря - и оттук започва историята на едно истинско удивително приятелство между двамата...

    Лисицата и детето разказва историята за магическата среща на едно малко момиченце и една дива лисицаописвайки и показвайки историята на тяхното невъзможно приятелство на фона на спиращи дъха планински пейзажи.

   Единадесетгодишният Пинкиедва оцелял при корабокрушениее приет за член на екипажа на пиратския кораб на Капитан Саблезъб - Черната Лейди. Пиратите успяват да се сдобият с карта на съкровището на краля на легендарното кралство Лама Рама - Руфъс. Докато празнуват завръщането на Черната Лейди в пристанищетоПинки е отвлечен от пирата Бьорн Безстрашния с единствената цел - да разкрие намеренията на Капитан Саблезъб и тайната на картата на Лама Рама. Всички се отправят на плаване към кралствотокъдето ги очаква крал Руфъс и безброй приключения...

    „Любимецът Пъдси“ е едно вълнуващо приключение за цялото семейство. Филмът проследява историята на бездомното куче Пъдсикоето води щастливно самотен живот в Лондон. Един ден той среща близнаците МолиДжордж и Томи. След загубата на техния бащамайка им Гейл решава да се премести заедно с децата в тихото селце Хъфингтън и Пъдси се присъединява към тях. Присъствието на кучето хвърля в ужас хазяина на семейството – г-н Торн и неговата котка – Фауст. Установявайки се в къщата на ТорнПъдси се натъква на неговия зъл план и решава да спаси своите нови стопани и цялото село.           Никой не знае къде са тедори и самите деца.
     Там те трябва да се справят както със собствените си страховетака и с безбройните опасности на далечния Север – дивите животнисуровото времелипсата на храна и възможности за комуникации с континента.

Image

        В тихо и мирно градче живеят овце и вълци в пълна хармония, докато не се появяват неочаквани гости – полярна лисица и дребничка овца. Никой не е очаквал, че тези двамата ще доведат със себе си невъобразима напаст, която може да бъде спряна, ако всички работят заедно. Защото само една сплотена група от приятели знае как да преодолее различните препятствия и да спаси градчето!

        На Приказния остров един на всеки дванайсет души е или принц, или принцеса – няма шега, няма измама! Но измежду всички тях, най-колоритни са смела дружина от принцове, наречена Безстрашната седморка! Мечтата на талантливия й предводител, принц Мерлин, винаги е била да намери най-красивата девойка в цялото кралство и да я накара да се влюби в него. Един ден Седморката спасяват красива принцеса от огнедишащ дракон и на пръв поглед всичко е както трябва да бъде. До момента, в който не разкриват истинския й облик!

    Филм за неразгадаемия и очарователен млад изобретател Леонардо да Винчи, който умело успява да пресъздаде неговия свят, изпълнен с брилянтни открития, остроумни изобретения, забавни моменти и смели планове, посветени на една велика мечта: възможността да полети! На пътешествието си Лео е придружаван от верните си приятели, сред които е и силната и непоколебима Лиза - момичето, в което е влюбен Лео, но за жалост той все още не е осъзнал напълно какво чувства.

Фантастика

      Елитен екип от крадци е изпратен от прословут иманяр от реалния свят в анимираното царство, за да открадне най-ценното и мощно изделие на всяка вселена.

       Ману винаги е смятал, че е чайка и макар и да се опитва да плува и ловува като родителите си, това никак не му се отдава. По време на лятната надпревара, Ману научава защо - за негова огромна изненада, открива, че е осиновен и истинските му роднини са омразните на всички бързолети. Сред чайките настава суматоха, но неговoто семейство и доведеният му брат, Люк, изпитват единствено възхищение.

      Една нощ Ману не успява да опази яйцата и едно от тях попада в лапите на плъховете. Чайките се разгневяват и Ману е прокуден от дома. Пo пътя си той среща Пърсивал – весела токачка, която не може да лети, но се оказва верен и добър приятел. Ману се научава да живее като бързолет и заедно с новите си приятели, Юсуф и Пончо, срещат ослепителната Калифа. За беда, неволите му не свършват до тук и плъховете отмъкват яйцата на бързолетите, а чайките са заплашени от жестока буря. Ману е решен да спаси и двата рода – да бъде смел като чайка и находчив като бързолет.

       Малкият дракон Табалуга живее с приемния си баща – Гарванът Колк в живописната Зеленогория. Табалуга никога не се учил да издиша огън и отчаяно се нуждае от учител – опитен възрастен дракон, който да му покаже как се прави това. За съжаление Табалуга е единственият оцелял дракон в Зеленогория. Негов приятел е калинката Були.

      Един ден Табалуга и Були решават да отидат до Ледената Земя, в която властва злият господар Арктос. Там Табалуга среща ледената принцеса Лили и се влюбва в нея от пръв поглед. Лили довежда Табалуга при Арктос, без да подозира, че Арктос иска да унищожи всички живи дракони, за да успее да замрази Зеленогория. Това, което Арктос не подозира е, че и Лили е влюбена в Табалуга. Лили помага на него и на Були да избягат от Ледената Земя. Използвайки силата, която му дава любовта, Табалуга в края на краищата се научава да издиша огън. За да попречат на Арктос да реализира пъкления си план и за да спасят Зеленогория, Табалуга и Лили трябва да обединят сили и да се изправят заедно среща злият господар като две сили - огън и лед…

     Малкият дъждосвирец Плоуи ще трябва да преживее множество приключения, да се справи с ударите на съдбата, да оцелее от ноктите на зловещата Сянка и в крайна сметка да се превърне в онзи, който ще промени съдбата на цялото си ято. По пътя си ще намери нови и неочаквани приятели, ще научи горчивината на предателството, но и силата на любовта.
Това е един филм за силата на духа, за приятелството и за важността на това никога да не се предаваш!Малкият дъждосвирец Плоуи ще трябва да преживее множество приключения, да се справи с ударите на съдбата, да оцелее от ноктите на зловещата Сянка и в крайна сметка да се превърне в онзи, който ще промени съдбата на цялото си ято. По пътя си ще намери нови и неочаквани приятели, ще научи горчивината на предателството, но и силата на любовта.
    

     Марни е разглезено коте, което живее в свят, напълно откъснат от действителността. Обградена с внимание и глезена от своята стопанка Розалинд, Марни мечтае да бъде таен агент и да разкрива сложни заговори и престъпления, но никога не е излизало от вкъщи. Всичко се променя в деня, в който в къщата се появя братът на Розалинд, Пол. От него не е имало никаква вест в продължение на много години, но изведнъж се връща неочаквано и моли за помощ сестра си. Всъщност Пол е главатар на банда крадци, които планират серия от кражби в градчето. Когато Марни случайно разбира за това, Пол с хитрост успява да я примами и да я напъха в кашон, който изпраща на Северния полюс. Но съдбата е решила друго за Марни. По пътя тя изпада от камиона и се озовава в един свят, напълно непознат за нея и изпълнен с опасности. Най-лесно за нея сега е да се върне у дома и да се примири със съдбата си. Но смелата Марни е твърдо решена да спре коварният Пол и неговата банда. А в това пътешествие, изпълнено с опасности, смях и много екшън, ще й помогнат нейните нови приятели.

      Всеки в семейството на Герда е магьосник, но тя няма никакви вълшебни сили. Това е причината да смята себе си за напълно безполезна и ненужна. Могъщият крал Харолд e човек на науката, който едва не изгубил сина си заради злата Снежна кралица. Той е твърдо решен да се отърве от всички магьосници и да изкорени магията от света. Кралят измисля подла лъжа, с която успява да подмами всички, които притежават дарба, и ги превежда през магически портал в Огледалното царство. Порталът е еднопосочен и така никой от магьосниците не е способен да се върне обратно без помощ отвън. А в Огледалното царство е заточена Снежната кралица, която властва там еднолично. Тя и магьосниците трябва да сключат примирие, за да намерят начин да се свържат с единствения човек на света, който може да ги освободи – Герда. Така младото момиче, с помощта на своите верни приятели, трябва да се изправи срещу могъщия крал и да го победи в една на пръв поглед предречена битка. На помощ на Герда идват и неочаквани съюзници. Защото „понякога да се довериш на бивш враг е единственият начин да победиш“.

       Филмът проследява една прекрасна история от временав които се срещали храбри рицарикрасиви принцеси и зли магьосници. Руслан е скитащ художникчиято мечта е да стане рицар. Той среща красивата Мила и се влюбва в нея без да подозираче тя всъщност е принцеса и кралска дъщеря. Щастието на влюбените обаче нямало да трае твърде дълго. Злият магьосник Черномор открадва Мила пред очите на Русланза да увеличи мощта на собствената си магическа силачерпейки ресурси от енергията на тяхната любов. Руслан се впуска в издирване на откраднатата принцесатвърдо решен да преодолее всички препятствия и да докажече истинската любов е по-силна от магията на злия Черномор

      За първи път романът на Джак Лондон "Белият зъб" получава своята екранна адаптация като анимационен филм. Белият зъб проследява историята за опитомяването на едно куче и преобразяването на неговия живот от свободата на дивата природа до този сред хората. Историята ни връща в 1890 година - времето на Златната Треска в Клондайк и по-специално в ЮконКанада. Това е една повеств която се преплитат темите за човешкия морализкуплението и любовта.

    Считаният за част от световната класика едноименен роман на Джак Лондон е публикуван за първи път през 1906 г. и се превръща в еждународен бестселърпреведен на над 89 езика.

        Навръх седмия си рожден ден принцеса Барбара открива магическа книгакоято я пренася в Страната на чудесата - приказно мястонаселено с дракони и много фантастични същества…

     Той е Чаровният принц! От моментав който проговаряпринц Чаровни е благословен с дара на безкрайния чар. Но както обикновено става в животавсяко нещо си има цена. И в този случай тя е многомного висока. Защото този дар върви заедно с тежко проклятие - ако не намери истинската любов до двадесет и първия си рожден денЧаровният принц ще стане причина цялата любов на света да изчезне! Остават само три дни до този момента в търсене на любовта нашият герой е обещал да се ожени за ПепеляшкаСнежанка и Спящата красавица! За трите едновременно!

      11-годишно момче се сприятелява с три симпатични малки извънземникоито катастрофират в къщата му със своята летяща чиния. Те са дошлиза да си купят разни нещарекламирани по телевизията. В замяна на помощта муизвънземните го спасяват от пансиона и голямото приключение започва!

       Един ден съдбата предоставя на Ходжа неочакван шанс да осъществи мечтите си. Той среща старецът Ел Фазакойто му предоставя вълшебно летящо килимче с изричното условиече за да му го подаритрябва да намери и върне в селцето внукът на Ел Фазаизчезнал в столицата на султана - Пето. Пето е голям и хаотичен градпълен с най-различни хора дошли да си търсят късмета.

       В града Ходжа среща Емералд - едно красиво и умно момичекоето става негова приятелка и го упътва в непознатата градска джунгла и „Плъхът“ – подъл крадецкойто открадва летящото килимче. Ходжа се впуска в многобройни приключенияза да си върне обратно килимчетокато се промъква в султанския дворецбива заловен и хвърлен в затворапоставя на изпитание приятелката си Емералдно в края на краищата всичко свършва добре и той успява да се прибере у дома с неочаквана награда…

       След като повратите на съдбата ги превръщат в най-добри приятели Бобърът и Котакът се впускат в опасна мисияза да освободят своите събратяпопаднали в лапите на коварни извънземни същества…

     Град Квебек 1955 г. Нели Малоймлад и утвърждаващ се в занаята детективсе среща по една чисто случайност със Симон Пикарнаучен сътрудник по антропология в местния университет. С помощта на един устремен към славата филантропимпулсивната и вечно неорганизирана Нелизаедно с методичния и целеустремен Симонсе отправят на лудо приключениеза да докажат съществуването на липсващата връзка в развието на човешкия вид - Йети!

     За да постигне целта си Саймън се осланя на кодираните записки в дневника на отдавна изчезнал изследовател - дневниккойто трябва да ги отведе до леговището на митичното същество. Придружени от Тензиг Гомбу - умен и загадъчен млад шерпи вечно бърборещата птица Джазминнашите герои се сблъскват с множество опасности в сърцето на Хималаитедокато вървят по стъпките на легендарния Йети.

     Урфин е трудолюбив дърводелецкойто за съжаление е отхвърлен от обществото заради своята грозота. Той живее самотен извън селотов което всички се забавляватносят шапки със звънчетавсяка вечер има забави и непрекъснато се лее смях. Това още повече натъжава Урфин и в един момент тъгата започва бавно да се превръща в озлобление към другитено той продължава да си живее кротко. До моментакогато открива тайната на магическия прахблагодарение на който може да съживява всичко!
       Подтикван от своята съживена кукла – злият клоун – Урфин решава да създаде армия от дървени войницис които да завладее първо веселото селоа после и Изумруденият град.

       Сънитаун е малко градчекоето се радва на тих и спокоен живот. Един ден Мичо и Себастиан намират бележка в бутилка край пристанището. Бележката е написана от изчезналия кмет на Сънитаун със съобщениече се намира на "Тайнствения остров" и е направил голямо откритие. Двамата приятели решават да се впуснат в едно дълго пътуванеза да спасят кмета и да го върнат вкъщи. Тяхното приключение обаче ги среща с нещокоето ще донесе неочакван обрат в спокойния живот на град Сънитаун – една гигантска круша.

       Надутият самохвалко Капитан Шарки смята себе си за най-страшният пират на Седемте морета. За да докаже своята смелостШарки отплава на опасно пътешествиезаедно с приятелите си Майки – едно добро и възпитано момчечийто живот Шарки преобръща наопаки и Бони – оправно момичекоето обича да държи под свой контрол всяка ситуация. С общи усилия този разнороден екипаж ще попречи на злите планове на Адмирала и на Стария Бил - Пирата.

       По време на една жестока буря Елиас получава сигнал за тревога от съседното пристанище - Големият Док с молба да окаже помощ на плавателен съд в беда. Елиас зарязва всичките си приятели у дома и успява да стигне навреме в Големия Докно спасителната операция се оказва по-сложна от първоначално плануваната. Един ден Елиас откриваче местни гангстери добиват незаконно рядък вид ценен метализлъчващ електромагнитни вълникоито от своя страна влияят на климата и променят времето. Съвсем скоро Елиас осъзнаваче може да разчита единствено на старите си приятеликоито да му помогнат да разнищи докрай незаконната афера…

          Когато Клоуи пристига в новата си къщаза нея това е поредното досадно преместване от един град в другналожено от работата на майка й. Новата им къща е странна и Кло е отегчена. Но всичко се променя в мигав който тя открива таен вход към таванско помещениекоето се оказва команден център на група градински гномипоели на плещите си опазването на Земята от инвазия. Защото къщата е построена върху древен портал към друго измерение и ако гномите и техния вълшебен кристал ги нямазлите Трокси ще нахлуят и разрушат живота на планетата ни...

      Врабчето Ричард е осиновено и възпитано от щъркелизатова той смятаче е един от тях. Но идва време да се мигрира на юг. Родителите се страхуватче Ричард няма да се справи с полета и го оставят у дома. Той обаче решава сам да се отправи на опасното пътешествие. По пътя Ричард се сприятелява със странна сова и ексцентричен папагалкойто мечтае за голямата сцена. Тази тройка се впуска в шеметно пътешествие с автобусвлак и круизен лайнер.

      След като геройски побеждава Снежната кралица и Снежния кралГерда все още не може да намери спокойствие. Мечтата й е да открие родителите сиотнесени преди време от Северния вятър и семейството им отново да се събере.
Затова Герда и приятелите й поемат на вълнуващо приключениеа по пътя се изправят срещу редица предизвикателства.
    Те откриват древен магически артефакт на троловете – Камъкът на желанията. От този моментът нещата започват да се развиват съвсем различно от първоначалния план. Дали Герда ще овладее мощните сили на магическите стихии и ще успее ли да събере отново семейството си? Отговорът ще научите тази година. Тази история съдържа всичките ви любими елементи: добротасмелостприятелстволюбов към семейството и разбира сещастлив край!

        В една далечна магична странасред зелени морави и живописни хълмове се намира малкото селище на безгрижните овце. Но много скоро идиличния им и спокоен живот е прекъснатзащото близо до тях се заселва глутница вълци. Старият водач на глутницатаМаграсе оттегля и съгласно древните традиции трябва да бъде избран нов водач. Това може да стане само чрез битка между претендентите.
       Когато силният и кръвожаден вълк на име Безухия изявява желание да бъде водачединственияткойто се осмелява да му се опълчи е Грей. Той е любимец на глутницатано е безотговорен и приема всичко на шега.
За да стане водач и да си върне любовта на най-красивата вълчицанеговата възлюбена БианкаГрей се обръща към помощта на зайката-знахарка Мами. Тя му дава да изпие магическа отварано когато Грей се връща при глутницата се оказваче отварата го е превърнала... в овен.

     Десетгодишният Тренк - слуга на злия господар Сър Вертолтмечтае един ден да стане рицар и да освободи своето семейство. Тренк определено тежи по-малко от своя мечно упорството и куражът му са безгранични. Скоро той е готов да се пребори с огнедишащи дракони и да спаси една девойка от смъртна опасност - точно преди да покори сърцето и...

     Краят на света идва – опустошителното наводнение ще започне всеки миг. За щастие на Дейв и малкия му син Фини – малки непохватни Гнездианци – е построен Ноевият ковчег. И всички животни са добре дошли на него. Стигаразбира седа ги има в списъка на Лъва. Защото Царят на животните спазва своя логика и виждане за това кой трябва да оцелее и кой не.

    И така Дейв и Фини се оказват извън списъка. Малките създания успяват да се промъкнат на борда с неволната помощ на Хазъл и дъщеря й Лея – страховити е борбени хищницикоито трябва да спазват първото правило на спасителния кораб – никакво изяждане на другите животни. Точно когато всичко се подрежда и Дейв решаваче най-сетне са в безопасностдвете любопитните хлапета падат зад борда...

      Когато най-малкото джудже Бобо случайно убожда принцеса Роза (Спящата красавица) и обрича кралството на едновековен сънсе налага той и останалите шест джуджета да преминат през невиждани приключенияза да махнат проклятието от красивата принцеса... и да откриятче дори и най-малкото джудже може да бъде промени света.
    Забавна смесица от най-добрите класически приказки за малки и големивключваща дракон със „недраконски” наклоностибезстрашно малко джуджебезспирни шеги и запомнящи се песни.

       Малкият дракон Кокоско и неговият приятел Оскар не се радват на особена почит на родния си остров в Земята на Драконите. Кокосчо е потомък на летящи драконино не може да летиа Оскаркойто по рождение е страховит хищниквсъщност се оказва обикновен вегетарианец.

      Придружени от таралежчето Матилдадвамата се впускат в невероятно приключение в търсене на жизненоважната "огнена" тревасрещайки по пътя си дракони и странни същества...

        Ново предизвикателство очаква феите от клуб Уинкс. Триксите са се съюзили със злата нимфа Политеяза да победят феите от клуба веднъж и завинаги. За целта Триксите трябва да намерят Перлата от Дълбинитескрита във водите на необятния океанкоято дарява притежателя си с чудодейна сила. Изглеждаче нищо не може да попречи на триото на тъмната магия - ТриксиПолитея и Тритан.

      Но дали ще могат да се справят с истинската сила на Уинкс – силата на Любовта? Блум е твърдо решена да намери магическата перла преди съперниците си и да спаси принц Скайпленен от Триксите и затворен в дълбините на Океана. Феите нямат време за губене – как да предотвратят плановете на Триксите преди да е станало твърде късно? Междувременно Политея решава да предаде съюзничките си и да узурпира цялата власт за себе си. Започва най-опасната мисия за феите от клуб Уинкс...

       Снежната кралица е пълнометражен анимационен филм по мотиви от едноименната приказка на Ханс Кристиян Андерсен. В стремежа си да създаде нов свят – студен и бездушенв който липсват човешките емоцииа Северният вятър е вкочанил човешките душиСнежната кралица погубва всички хора с творчески мироглед. Малката и смела Герда която се отправя на опасно пътешествиеза да спаси брат си Кайпредстои да се сблъска със студения свят на Снежната кралица. Преодолявайки всички трудности и пречки по пътя към целта сиГерда успява да спаси своя братукрепва вярата в собствените си силиа междувременно намира и много нови приятели...

       След победата си над Снежната Кралицатролът Орм се разделя с ГердаКай и останалите си приятели. Той успява да спаси народа на троловетено в желанието си да стане герой и да спечели ръката на принцесата Орм започва все повече да преувеличава своята роля в битката със Снежната Кралица в разказите си. Постепенно лъжите стигат до тамче започва да твърдиче сам я е победил и е спасил света и народа си. Но Орм не знаече тези лъжи отварят вратите към завръщането на злата сила. До къде ще стигне той? 

     Със своята смотана прическа и кльощави ръцеРонал определено не е фаворит сред дамите. Самочувствието му определено не е високоза разлика от всички останали мускуляги сред варварите. А в това общество мускулите са от изключително значениезащото основнотос което се занимават варваритее бира и мацки. Но когато злият Лорд Волказар напада изненадващо племето и превръща в роби всичкиРонал е единственияткойто успява да се измъкне от злата участ. Защото целта на Тъмния Лорд е да принесе кръвта на варварите като дар към спящия Заал – злият бог на Закидите и да го събуди.

    Така Волказар ще може отново да покори човечествотокакто е било преди хиляди години.И сега на крехките рамене на Ронал се пада отговорността да поеме на походда събере армияи да освободи своите съплеменнициа също така и да предпази човечеството от заличаване...

    Младото еленче Нико е отгледано от самотната си майкано знаече баща му е част от легендарните Въздушни Сили на Дядо Коледа – най-готините елени на света!
     Всъщност Нико никога не е срещал своя баща и всички му се смеятдокато всеки път пада от високо при непрестанните си опити да лети. Когато глудница вълципредвождана от злия Черен Вълк напада стадотоНико се чувства лично отговорен и се отправя на отчаянаопасна мисия през ледените виелици в търсене на баща си. Придружен от своя приятел Юлиуснепохватна летяща катерицана Нико му предстои едно истинско приключение. По-истинско от онезиза които си мечтае цял живот...Младото еленче Нико е отгледано от самотната си майкано знаече баща му е част от легендарните Въздушни Сили на Дядо Коледа – най-готините елени на света! 

       Нико – младият еленкойто най-много от всичко иска да се научи да лети има ново предизвикателство в живота си. Майка му е решила да се събере с нов елен и Нико трябва да се грижи за малкото си доведено братчекоето се оказва доста палаво. 

        Младият ковач Тор живее щастливо заедно с майка си в малко селце. Според легендата той е син на Один – Богът на боговете. Заради това всички в селото вярватче война по техния край не може да избухнетъй като върховният Бог едва ли ще допусне това. Но всички те са в голяма грешка. Селото е нападнато от армията на гигантитеа всички жители са пленени. Тор трябва да спаси своите приятели от капана на зловещата кралица на подземния свят – Хел.